+389 2 3114 405 +389 70 311 031

НАСМЕВНИ СЕ!

30 ГОДИНИ СО ВАС

  • Протетика
  • Естетска стоматологија
  • Менаџирање со ортодонтски и имплантолошки третмани
  • Поставување секаков вид пломби
  • Ординацијата има склучен договор со ФЗО за изработка на протези

Изработуваме протези со здравствени книшки

Јавете се: +389 2 3114 405

За нас

Дознајте повеќе За нас

Ординацијата работи од 1993 година, на две локации, во центарот на Скопје и во Трубарево. Постои можност за работа со здравствени книшки.

Тимот на ординацијата е сертифициран од областа на естетска стоматологија што подразбира и изработка на композитни естетски фасетки на забите во само една или две посети.Ординацијата е во континуирана соработка со лекар ортодонт за потребите на поставување на фиксни и мобилни ортодонтски апарати.Во секој случај долгогодишното постоење и задоволните пациенти се наш најголем успех.

Услуги

Погледнете дел од нашите Услуги

Покрај класичните стоматолошки третмани (пломбирање, вадење и лекување на заби и меки ткива), особено обрнуваме внимание на модерни протетски решенија, за кои е одговорен лекар специјалист по стоматолошка протетика:

Класични стоматолошки третмани (пломбирање, вадење и лекување на заби и меки ткива)

Изработка на металкерамички и безметални коронки и мостови

Изработка на акрилатни протези

Изработка на флексибилни протези

Изработка на визил протези

Јавете се: +389 42 212 498

Tим

Нашиот Tим

др. Маја Алексовска

Специјалист по стоматолошка протетика

др. Дајана Зарлинова

Доктор на стоматологија

Ана Стојановиќ Каевска

Стом. асистент и администратор

др. Наташа Лозановска

Специјалист по ортодонција (соработник)

Галерија

Галерија

Изработуваме протези со здравствени книшки

Јавете се: +389 2 3114 405

Контакт

ЗАКАЖИ ТЕРМИН

Локација

Бyл. Коцо Рацин 40/3 Ул. Мирче Ацев 48, Трубарево, Скопје, Северна Македонија

Работно време

Понеделник - Петок
10:00 - 18:00 ч.

Телефон

+389 2 3114 405

+389 2 2557 162

Loading
Your message has been sent. Thank you!