Насмевни се!

 

30 години со вас

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Протетика

 
 
 
 
 
 
 
 

Естетска стоматологија

 
 
 
 
 
 
 
 

Менаџирање со ортодонтски и имплантолошки третмани

 
 
 
 
 
 
 
 

Поставување секаков вид пломби

 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 
Покрај класичните стоматолошки третмани (пломбирање, вадење и лекување на заби и меки ткива), особено обрнуваме внимание на модерни протетски решенија, за кои е одговорен лекар специјалист по стоматолошка протетика:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Ординацијата работи од 1993 година, на две локации, во центарот на Скопје и во Трубарево. Постои можност за работа со здравствени книшки. Тимот на ординацијата е сертифициран од областа на естетска стоматологија што подразбира и изработка на композитни естетски фасетки на забите во само една или две посети.

Ординацијата е во континуирана соработка со лекар ортодонт за потребите на поставување на фиксни и мобилни ортодонтски апарати.


Во секој случај долгогодишното постоење и задоволните пациенти се наш најголем успех.

 
 
 
 
 

Нашиот тим

 
 
 

 

др. Маја Алексовска

 
Специјалист по стоматолошка протетика
 
 
 
 

 

др. Дајана Зарлинова

 
Доктор
на стоматологија
 
 
 
 

 

Ана Стојановиќ Каевска

 
Стом. асистент и администратор
 
 
 
 

 

др. Наташа Лозановска

 
Специјалист по ортодонција (соработник)
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 
 

Закажи термин

 
Направи го првиот чекор до здрава насмевка.
 
 
 
 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.